paul scholte

Paul Scholte is een Rotterdammer, en dus volgens de heersende volkswijsheden een aanpakker. “Kom maar op, die klus klaar ik wel even!” liet zich makkelijk vertalen in Peanutsch.
De kracht van Peanutsch ligt in de vertaling van ontwerp naar (technische) uitvoering. Hij is dan ook een graag geziene freelancer bij verschillende ontwerpbureaus om de uitwerking van een klus soepel, snel en secuur tot een goed einde te leiden.
Zijn andere opdrachtgevers voorziet hij van verslagen, tentoonstellingen, boeken, tijdschriften, huisstijlen, affiches etc.

Daarnaast voert hij met zijn echtgenote Wendy Hendriksen het Haags Bureau. Zij ondersteunen beginnende en gevorderde auteurs met de totstandkoming van boeken. Wendy verzorgt de redactie en Paul geeft vorm aan omslag en binnenwerk.

InDesign, Illustrator en Photoshop kennen weinig  geheimen. En van diverse programma’s (Word, Excel, Powerpoint, StudioPro, zelfs QuarkXPress) is een ruime basiskennis aanwezig.
Verder wordt zowel de taal van de opdrachtgever als van de leverancier gesproken, zodat spraakverwarringen tot een minimum beperkt blijven…

En geheel volgens de regels van de AVG kunnen nieuwsgierigen de PEANUTSCH PRIVACY VERKLARING downloaden.

Advertentie
%d bloggers liken dit: